A+ A A-

Toekomst centraal in jaarvergadering Revisie

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Uw toekomst centraal. Dat is het centrale thema van de jaarvergadering van BOVAG Revisiebedrijven. De bijeenkomst heeft vrijdag 1 juni plaats in het Louwman automuseum in Den Haag.

De BOVAG Toekomstvisie 2020 wordt tijdens de jaarvergadering concreet vertaald naar de revisiebranche. Hoe kunnen leden goed inspelen op de veranderende consument, de digitalisering van onze samenleving, de strenge milieueisen en de jongste technologische vernieuwingen? ‘Tijdens het congres gaan we in op alle veranderingen om ons heen, maar zien we ook waar behoud van het oude toe leidt’, aldus Hannie Tak, manager BOVAG Revisiebedrijven. ‘Onze leden worden getrakteerd op een rondleiding door ’s werelds oudste privécollectie automobielen, bijeengebracht door twee generaties van de Louwman familie. Het belooft in alle opzichten een gedenkwaardige bijeenkomst te worden.’

Daarnaast doet partner Dekavas in een sessie uit de doeken hoe zij een schademelding verwerkt en wat het belang is van een juiste expertise. Last but not least stellen Thom de Boer, Aart Koning (foto) en Hans Gerrits zich beschikbaar als bestuursleden, terwijl Jean-Paul Borsten zich verkiesbaar stelt als nieuwe voorzitter. Hij is de beoogde opvolger van Henk Mannessen, die 1 juni afscheidt neemt met een jaarrede.

De bijeenkomst in Den Haag begint om 13.00 uur, en loopt rond de klok van 21.00 uur ten einde. Leden van BOVAG Revisiebedrijven kunnen zich nog aanmelden voor deelname via www.bovag.nl/revisie.

Videokanaal